Üdvözlünk Győr legújabb Szépség Szalonjában

A szépség nálunk kezdődik...

Szeretettel várunk Téged is

Garantált és tartós szépségszolgáltatásokat kínálunk minden kedves győri és nem győri vendégünk számára, akik színvonalas szépségápolást keresnek. Szépségszalonunk azon a meggyőződésen alapul, hogy ügyfeleink igényei kiemelkedően fontosak. Az egész csapatunk elkötelezett ezen igények kielégítése mellett.

Hair Salon
 • Hair Salon
 • Hair Salon
 • Hair Salon
 • Hair Salon

Szolgáltatásaink

 • Professzionális szépségstúdió

  Végleges szőrtelenítés

  Napjainkban a legújabb technológia a dióda lézer bizonyul a leghatékonyabb végleges szörtelenítésnek. Lényege, hogy a lézersugarat célzottan juttatja el a szőrtüszőbe, ahol a festékanyagot termelő sejteket elpusztítja. Ezek a sejtek nem termelődnek újra, így azt mondhatjuk, hogy a kezelés hatása végleges.

 • Professzionális szépségstúdió

  Műszempilla építés

  Duis vitae faucibus quam. Sed tempus vestibulum lacus blandit faucibus. Nunc imperdiet, diam nec rhoncus ullamcorper, nisl nulla suscipit ligula, at imperdiet urna.

 • Professzionális szépségstúdió

  Szemöldök laminálás

  A szemöldök laminálás a legújabb szemöldök formázási eljárás, mely a legvékonyabb és legrakoncátlanabb szálakkal is csodát művel. Az eredmény: dúsabb, definiáltabb és tartósabb szemöldökök, hosszú időn keresztül!

 • Professzionális szépségstúdió

  Sminktetoválás

  A sminktetoválás a bőr felső rétegébe történő pigment beültetés, amely a természetes bőrmegújulási folyamattal az évek során szépen lassan halványabb lesz.

 • Professzionális szépségstúdió

  Hyaluron Pen

  Az eljárás lényege, hogy megfelelően nagy nyomást létrehozva egy erre a célra kifejlesztett eszközzel (Hyaluron Pen) hyaluronsavat juttatunk a bőrbe. Óriási előnye, hogy az eljárás teljesen fájdalommentes, míg a hatásfoka gyors és látványos.

Hasznos információk

A dús szemöldök divatját éljük, de nem akárhogyan, hiszen szép keretet szinte csak a formázott, pontos sorrendbe rendezett szálak adnak a szemeknek.

Részletek

Diódalézeres végleges szőrtelenítés.

Biztonságos és hatékony...

Az Elysion minden bőrtípus és az összes szőrszáltípus kezelésére lett tervezve, ezért kiválóan alkalmazható már az első kezelés alkalmával, nagysűrűségű szőrszálak esetében, majd az utolsó kezelésnél, a maradvány szőrszálak eltávolítására.

Részletek

Vendégeink mondták...